Nakkedragets Gundogs Banoffee Pie

2UHMrjk23 Nakkedragets Gundogs Banoffee Pie kaldet Figgy er fra Daisys andet hvalpekuld “Engelske desserter” med samme avlshan som ved første hvalpekuld, så hun er lillesøster til vores frække Abbey. 
Figgy vurderer ting med en ophøjet ro og har et suverænt fokus, når der trænes. Hun minder en del om sin mor både af sind og af væremåde.
Figgy har gået til hvalpetræning og fortsætterhold i Gilleleje, hvor grundpillerne ift. lydighed blev lagt. Hun fortsatte så på et jagtlydighedskursus, der fokuserede på “ro på post”, mens der skete en masse distraktioner omkring hunden – derefter gik Figgy på et lydighedskursus, som fokuserede på at skabe et meget tæt bånd til sin hund ved at lave mange forskellige udfordrende øvelser sammen med den. Så fortsatte hun med indledende markprøvetræning og derefter UHM-træning. Figgy er langt i sin træning, og det har givet flotte resultater ved alle de prøver, hun har deltaget i indtil nu og blev i august 2023 2. vinder ved RJK´s unghundemesterskab. Ift. working test er hun kvalificeret til vinderklasse i DRK-regi.
Hun fortsætter nu sin rejse og deltager på et talenthold for unge hunde og trænes der udover mange timer om ugen på vores eget træningsområde. Der trænes også privat sammen med andre hundetosser, som har hunde på samme træningsniveau som Figgy.
Figgy er blevet præsenteret for forskellig slags fuglevildt lige fra hun var helt ung dvs. vi kom hjem med fugle fra vores jagter, og hun har altid samlet alt op og har stolt afleveret det til os. Da hun var ca. 1 1/2 år kom hun med på sin første jagt: et opfløj på ænder. Figgy var i ro og apporterede en and i lige linje, som var landet foran en mose. Hun oplevede også et drev, hvor hun var fri ved fod/heel alt imens der fløj et par fasaner op, som der blev skudt til. Skønt at opleve hendes ro og fokus under jagten. Nu kan hun sagtens deltage i nogle småjagter henover jagtsæsonen.

Det bliver spændende at følge Figgy på hendes videre rejse.

Født den 18.03.2022 – DK05450/2022

Bedste prøveresultater

DRK:

Brugsprøve: Bestået (40 p./40 p.)

Debutant Test: Excellent/1. Præmie 

Beginner Test x 2: Excellent/1. Præmie x 2

Working Test Beginner: 1. vinder/1. WT (96 p./100 p.)

Working Test Beginner: Bestået (87 p./100 p.)

Working Test Novice: Bestået (70 p./100 p.)

Working Test Novice (uoff.): 8. vinder/8.UWT (77 p./100 p.)

Working Test Novice (uoff.): 4. vinder/4.UWT (96 p./100 p.)

Working Test Novice: 6. vinder/6. WT (108 p./120 p.)

RJK:

Apporteringsprøve: Bestået

Unghundemesterskab 2023: 2. vinder (127 p./140 p.)

Sundhed

HD/AD/OCD-status:

HD: B
AD: 0
OCD: Ej påvist


DNA-test:

PRA: Fri via aner
CNM: Fri via aner
EIC: Fri via aner