Nakkedragets Gundogs Banoffee Pie

Banoffee Pie kaldet Figgy er fra Daisys andet hvalpekuld “Engelske desserter” med samme avlshan som ved første hvalpekuld, så hun er lillesøster til vores frække Abbey. Figgy er meget tæt knyttet til sin søster.
Figgy vurderer ting med en ophøjet ro og har et suverænt fokus, når der trænes. Hun minder en del om sin mor både af sind og af væremåde.
Figgy har gået til hvalpetræning og fortsætterhold i Gilleleje, hvor grundpillerne ift. lydighed blev lagt. Hun fortsatte så på et jagtlydig-hedskursus, der fokuserede på “ro på post”, mens der skete en masse distraktioner omkring hunden – derefter gik Figgy på et lydighedskursus, som fokuserede på at skabe et meget tæt bånd til sin hund ved at lave mange forskellige udfordrende øvelser sammen med den. Så fortsatte hun med indledende markprøvetræning og er nu igang med UHM-træning og deltager ind imellem i tematræning for unghunde sammen med sine søskende hos en dygtig træner fra RJK. Der udover trænes hun mange timer om ugen på vores træningsområde. Figgy er langt i sin træning, selvom hun kun er et år gammel, og det har givet flotte resultater ved alle de prøver, hun har deltaget i indtil nu.
Figgy er blevet præsenteret for forskellig slags vildt henover jagtsæsonen, og hun samler alt op med stor iver.

Født den 18.03.2022 – DK05450/2022

Prøveresultater

 

DRK:

Brugsprøve: Bestået (40 p./40 p.)

Debutant Test: Excellent/1. Præmie

Working Test Beginner: 1. vinder/WT 1 (96 p./100 p.)

Working Test Beginner: Bestået (87 p./100 p.)

RJK:

Apporteringsprøve: Bestået

Sundhed

HD/AD/OCD-status:

HD: 
AD: 
OCD: 


DNA-test:

PRA: Fri via aner
CNM: Fri via aner
EIC: Fri via aner