Go back henover skiftende terræner og med lille fair-way

20/3-2020: Jeg skal lige love for, at min lille Beechbrook-devil var i hopla idag til træning-hun var en raket i det friske men smukke vejr??☀️
Fokus var idag smal fair-way dvs. Daisy skulle løbe i lige linje og på vej ud til dummy løbe gennem meget smalle passager på linjen-det var ikke “tilladt” at løbe udenom passagen, som jeg havde udset mig?det betyder jo, at linjen skal være fuldstændig lige, og for at gøre det sværere, så foregik det i skovbund med kvas/væltede træstammer/store grenbunker/brombærkrat og disse skulle forceres/springes over på vej ud til dummy samtidig med at der skulle løbes ind imellem høje træer. Vi trænede i en lille skov, som jeg ikke har trænet i et par måneder-vigtigt ikke altid at træne nøjagtig samme sted for at undgå “memory”?
Alle dummyer blev lagt blindt ud, og Daisy drønede afsted i skovbunden og nogle gange måtte hun lige have et verbalt stop og så forfra: hjemkald-tættere på-korrekt line up-go back gennem smal passage-ja-hun var sgu’ rigtig god idag, for hun formåede for det meste at holde den lige linje og fik manøvret sig igennem de smalle passager på rigtig fin vis?
Jeg valgte så at lægge dummyer ud på marken i det høje græs, og så blev Daisy sendt go back inde fra skoven og skulle løbe over brombærkrat/grene/kvas og igennem træer-ud til spor og løbe henover det og så videre i lige linje i det høje græs og så BUM: dummy fundet?Dvs. der var skiftende terræn på vej ud til dummyen, og det udfordrer hunden, men Daisy løb bare i fin lige linje gennem alt og fik dummy og nej, hun havde IKKE set den blive lagt ud?
Jeg skiftede så vinkel og sendte Daisy go back et andet sted fra inde i skoven og ud til flere terrænskift på marken og igen var hun skarp?
Det har bare hjulpet, at fokus det senere stykke tid har været på lige linjer og ikke på markeringer og andet-det dæmper “hunteriet” og strammer hendes fokus på de lige linjer op?
Et skønt vejr at træne i og bagefter fik Daisy den store nussetur, da der skulle pilles torne ud af pelsen, for hun havde jo løbet gennem en del brombærkrat?
Ja-hun er ikke sart og faktisk så kom der nogle løse hunde på et tidspunkt og de løb hen til Daisy, men hun var jo på “arbejde” og gjorde hvad hun havde fået besked på: lige ud til dummy og lige hjem uanset hvad der sker-det kalder jeg en fokuseret hund??

Billedet indeholder sandsynligvis: træ, hund, plante, friluftsliv og natur