Lige linjer med terrænskifte og gennem smalle passager

1/4-2020: Træning med dansemusen i frisk vejr idag med fokus på lige linjer med terrænskifte og gennem smalle passager?
Daisy blev sendt på linjer på ca. 150-175 meters afstand henover små bakker/kvas/spor samt igennem hegn og ved skæv linje så “wow-wow-neeej-stop”-står lige stille lidt, og så hjemkald-tættere på og så korrekt line up og go back?Daisy bliver ikke påvirket af hjemkald-hun elsker at arbejde/løbe ud til dummy, så hun er bare “på”??
Midt i det hele blev 2 store køer læsset af på “min” mark?, og så var jeg nødt til at skifte terræn og gik over til skoven og træne i skovbund??
Det gav muligheden for at træne go back ind igennem meget smalle passager mellem træerne?Jeg valgte hele tiden at lægge dummyerne blindt ud, hvor linjen ud til dem ville betyde, at der skulle løbes mellem 2 træer med max 30 cm afstand?Jeg accepterede ikke, at hun løb udenom-det var sjovt og krævede fokus på korrekt line up?Nogen gange fløj Daisy i lige linje gennem smal passage og ud til dummy og nogen gange afveg hun fra “passagen” og jeg råbte prompte: “wow-wow-neej-stop”-hjemkald-forfra og så lykkedes det?
Vi trænede også go back henover grene/væltede træstammer/brombærkrat-nogle gange blev hun stoppet halvvejs og sendt videre ud med ordren go back, og det fungerede bare idag?
Træningen startede og sluttede med at træne korrekt aflevering, og Daisys skæve” siddeposition blev mere “lige” foran mig, men hold nu op, det kræver irettesættelser og gentagelser-det var ren terperi, men vi er på vej?
Super træning idag med fokus på detaljer i basistræning (aflevering) samt fokus på detaljer på videregående niveau ift. go back henover forhindringer og ind igennem smalle passager??

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, friluftsliv og natur