Go back ude i terrænet

31/3-2020: En lille times træning med Daisy efter fyraften i frisk vind og flot solskin☀️☀️
Fokus var på go back ude i terrænet?
Lagde dummyer blindt ud på marken og sendte Daisy go back på laaange linjer-ved skæv linje blev hun verbalt stoppet og hjemkald, og så tættere på/line up/go back-ved lige linje fik hun stopfløjt halvvejs ud til dummyen, og så blev hun sendt videre ud “go back”, og idag gik det sørme godt-skulle ellers tidligere på ugen grave denne ordre frem af Daisys hjerne, når den blev sagt “ude i terrænet” efter et stopfløjt?fokus betaler sig??
Stopper iøvrigt flot på både verbalt stop og stopfløjt nu her, men det betyder ikke, at man kan “slække” på det fremover-hver en detalje skal hele tiden trænes og holdes ved lige?
Startede og sluttede med lidt træning ift. korrekt aflevering, og sjovt nok er det svært at få Daisy til at sætte sig lige foran mig-det handler nok om, at hun gør sig klar til “heel” venstre om, tror jeg?Hun er holdt op med at hoppe op af mig ved aflevering, og hun afleverer blødt, så nu er det siddepositionen, der fremover skal fokuseres på?
En god og fokuseret træning idag, og vi fortsætter imorgen, hvor jeg har fri, så der skal den have hele armen??❣️

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, træ, græs, himmel, friluftsliv og natur