Lige linjer i skovbund og go back ude i terrænet

28/3-2020: Træning med Daisy idag, hvor fokus skulle have været go back gennem smalle passager, men planen ændrede sig i løbet af træningen?
Trænede først go back i skovbund på blinde dummyer, og det betød, at der skulle løbes/springes henover en del forhindringer såsom brombærkrat/grene/kvas-det gik fint-en gang måtte hun kaldes tilbage for at få linjen lige, men jeg må sige, at det går bare godt med at få Daisy henover alt muligt på vej ud til en dummy?
Så gik vi på marken og trænede laaange go back ud til et punkt og så sidedirigering-igen var hun skarp både ved get out og get on, men så valgte jeg at stoppe hende på linjen ud til dummy, og så ville jeg sende hende længere bagud dvs. hånden op foran ansigtet og go back: Daisy løb ikke bagud men til siden-blev irettesat og vi prøvede igen-det kunne tydeligt ses, at det lå langt væk inde i dansemusens hjerne, så det var jeg nødt til at grave frem idag. Lavede “sceneskift” dvs. gik over til et andet sted på marken-satte Daisy af-gik lidt væk-smed dummybold lige henover hovedet på hende og korrekt håndsignal og ordren go back-gjorde dette nogle gange, og så lagde jeg dummyer blindt ud ved nogle træer rundt på marken. Sendte hende go back og stoppede hende halvvejs og sendte hende go back videre ud i terrænet-nu havde hun fået ordren gravet frem af hjernen?ja-ja man skal hele tiden “go back to basic”, hvis noget ikke fungerer og så få det til at fungere igen??
Sluttede af nogle flere basisting nemlig korrekt aflevering-kastede dummyer og bolde 2 meter foran hende i en halvcirkel, som hun så skulle hente-ja nem opgave men fokus var jo hent-sit LIGE FORAN mig-aflevere blødt i hånd-heel lige efter aflevering. Tendensen til at sætte sig skævt foran mig var det, der skulle arbejdes mest med samt ikke at tage hovedet væk, når jeg bad om dummy. Efter nogle irettesættelser gik det fint, og det blev ren terperi, men en nødvendig træningsdisciplin?
En god træning idag, hvor planen for træningen blev noget anderledes end beregnet, men så må der bare lægges en anden plan: basisting måtte trænes, som betød fremgang ift. korrekt aflevering og go back ude i terrænet?
Det rigtig gode idag var, at sidedirigering fungerer godt, og nu her har hun ingen “svage sider”=at dirigere til venstre var jo førhen meget sværere for Daisy end at dirigere til højre, men nu er siderne lige “gode”=ihærdighed betaler sig??De lige linjer er også skarpe, men skal hele tiden have fokus, da det er grundlaget/bedste metode for at kunne hente en dummy på bedst mulig vis?
Daisy tog en velfortjent dukkert i mosen efter den hårde træning og har indtil videre snorkboblet i 2 timer??-hundehjernen er i den grad blevet stimuleret??

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, friluftsliv og natur