Lige linjer på 200 meter og sidedirigering

Træning med Daisy Duck idag med fokus på laaange go back og sidedirigering?
Vi startede med go back ca. 175-200 meter med terrænskifte undervejs enten gennem vand eller op og nedover små bakker og henover spor og hen til dummyer lagt blindt ud?ved skæv linje på vej ud til dummy blev hun stoppet verbalt og kaldt tilbage og så tættere på og korrekt line up og så afsted igen?
Derefter var det go back med “handling” af hunden på vej ud til dummy og kun en gang skulle jeg tættere på for at få hende til at løbe til en af siderne?
Ift. get out (til højre) kan hun nu løbe på ordren uden at jeg anvender hånd/armsignal, og det er ret godt, for på et tidspunkt kunne hun ikke se mig efter et stopfløjt og så råbte jeg get out, og hun fløj til højre hen til dummy?
Idag fik jeg i den grad afprøvet “angle-right-back” og “angle-left-back”, dvs. efter et stopfløjt hvor hunden så skal løbe “go back” anvendte jeg højre hånd for at få hunden til at dreje højre om og derfra løbe bagud i en skrå højre vinkel og omvendt anvendte jeg venstre hånd til at kunne dirigere hunden ude i terrænet til at løbe bagud i en skrå venstre vinkel?det virker ret godt, men skal trænes endnu mere fremover?
Igen: læg en plan inden du sender hunden, ellers ender det i kaos?ja læg gerne en overordnet plan dagen inden du træner: igår vurderede jeg terræn, og jeg overvejede elementer i træningen, så idag havde jeg en overordnet plan, og den fulgte jeg for ikke at ende ud med tilfældige øvelser/afprøvninger?
Planlægning giver god træning, og selvom det var “våd” træning?idag, fik vi terpet/trænet i nogle timer, og Daisy fik løbet rigtig meget og hygger sig nu i den varme hundekurv????