Go back/get out/get on på ca. 200 meter

En dejlig varm dag at træne på?
Daisy fik idag trænet laaange go back og sidedirigering?
Først blev hun sendt på en “blind” dummy, og hun løb i lige linje 200 meter igennem højt græs og henover små bakker, krydsede to spor og BUM: dummy?en god start men resten af træningen var udfordrende, da det blæste, og det “trak” hende i skæv linje, så måtte jeg kalde tilbage og starte forfra og derefter skulle hun understøttes for at løbe videre ud, men handlingen ift. sidedirigering gik ret godt idag på 200 meters afstand-der skal råbes højt get out og get on på den afstand, men det gik-Daisy er bare skarp-nogle gange blev der “handlet” en del, men det vigtige er, at hun vil stoppe, vil løbe til den rigtige side eller vil kunne sendes længere bagud på go back, og jeg synes, hun er meget opmærksom og fokuseret, så sammen lykkedes projektet-ikke uden skrammer?men med ros (hvid) på rette sted og skæld ud (sort) når man f.eks. ikke stopper prompte, så går det fint?
Jeg fik gået nogle kilometer idag, da de store afstande betyder, at jeg skal lægge dummyer rundt omkring på hele marken og ved dirigering skal jeg ind imellem løbe rundt for at få en god vinkel at kunne sende dansemusen i korrekt retning-god motion i godt vejr sammen med Beechbrook Daisy Duck??❣️❣️

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der står, sky, himmel, græs, træ, friluftsliv og natur