DRK-træning med fokus på dobbeltmarkering

2/2-2020: Åben klasse-træning idag i DRK-regi med Daisy Duck?
Hun er meget fokuseret og går til opgaverne i fuld fart?ja, hun er i den grad præget af fart og stil, og det er skønt at se??
Der blev trænet sidedirigering i firkant på 50×50 meter, og hun flyver til siderne?
Senere blev der trænet dobbeltmarkering, og hun er en super markør-da området så blev flyttet, drillede vinden en del, som betød en del “hunteri”, men hun giver ikke op og fandt dummyen og så lige tilbage til mig?
Afsluttede med lidt snævert søg, som også gik fint?
Fin og afslappet træning med ideer til videre træning, og det var i dejligt solskinsvejr men med en noget kølig blæst, så det var nu dejligt at komme hjem i varmen-nu er dansemusen blevet trænet ret meget i weekenden, men sundt at Daisy får brugt sin hjerne, og hun virker bestemt ikke træt af at træne??dansemusen er bare “på”?❣️

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, græs, friluftsliv og natur