Go back gennem smalle passager

5/2-2020: Fokus på go back gennem smalle passager med Daisy idag?
Vi startede med en lang linje på ca. 100 meter, hvor hun skulle løbe mellem 2 moser for at nå ud til dummy-det var for at starte nemt op, da det jo er “naturligt” for hunden at løbe midt imellem moserne pga. “bakker” til hver side-det gik fint?
Men så strammede jeg garnet dvs. fandt smalle passager mellem træer som hun skulle igennem for at komme ud til dummy, og det var svært, så det krævede en del hjemkald og en del skridt hen til den smalle passage for at få hunden til at forstå, at der skal løbes i LIGE linje ind gennem træerne og ikke udenom/ikke i skæv linje.
Vi prøvede dette flere steder, og det skal trænes meget mere, så næste gang finder jeg nogle andre passager, så det ikke bliver memory-træning?
En rigtig god og fokuseret træning i smukt solskinsvejr☀️☀️??

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, græs, friluftsliv og natur