Go back henover forhindringer

8/2-2020: Skønt solskinsvejr at træne i idag med Daisy Duck☀️?
Fokus var idag go back henover forhindringer såsom grene?træstammer?vand?
Startede med at træne lige linjer i skovbund-det var udfordrende, da der skal løbes henover masser af grene/væltede træer etc. Nogle gange blev hun kaldt tilbage, og der blev startet forfra-på intet tidspunkt fik hun “lov” til at løbe udenom forhindringer, for så var det tættere på for at “tvinge” Daisy ud på den lige linje?Det blev også lagt dummyer oven på træstammer, og da hun jo er vant til, at dummyer ligger på jorden, var det en ekstra udfordring men ved brug af næsen, lykkedes det at finde dummyen?
I skovbunden “handlede” jeg hende nogle af gangene, når linjen blev skæv, og hun kan løbe til højre (get out) uden at jeg bruger håndtegn?
Så gik vi på marken for at træne lige linjer hen over vand, og det gik suverænt godt for vandhunden Daisy???at krydse vand på vej ud til dummy går rigtig godt-det er faktisk nemmere for hende end at hoppe over træstammer-nok fordi hun elsker vand og fordi jeg ikke har trænet så meget kommandoen “over”/spring?
En sjov og udfordrende træning hvor det tydeligt ses, hvad der skal arbejdes videre med, og det er godt at skifte træningsområde, da hunden skal yde lige meget/lige godt uanset hvor hun befinder sig.

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, træ, plante, friluftsliv og natur