DRK-træning med fokus på markering ved walk-up

9/2-2020: Træning i DRK-regi idag som heldigvis foregik, inden regnvejret for alvor startede?
Det meste af træningen foregik som en tramp/walk up, så det betyder, at ens heel work bare skal virke, så der ikke knaldapporteres. Daisy gik flot og knaldede ikke? Hun markerer alt, så hun har travlt?Nogle gange skulle der hurtigt vendes rundt, og det gik også fint?
Vi prøvede så markeringer, hvor vand skulle krydses, og det gik nogenlunde, men vandet var koldt, så en noget skæv bue hen til markering?
Sluttede af med lange dirigeringer på stådummyer, og det gik fint-hun var fyr og flamme og fløj nærmest afsted, inden jeg havde sagt kommandoen “go back”, så de efterfølgende gange blev hun holdt “steady”, indtil jeg havde sagt “go back”-der mangler ikke motivation?
En god træning i frisk vejr???

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, træ, friluftsliv og natur