Sidedirigering

22/1-2020: Skønt vejr at træne i idag☀️☀️☀️☀️
Fokus ift. Daisys træning var igen sidedirigering??
Idag skulle der være større udfordringer for Daisy, så det var træning og ikke afprøvning.
Planen var større afstande ud til dummy og så “handling” dvs. dirigering på stor afstand.
Dummyer blev lagt blindt ud på hele marken og ikke på spor. Daisy blev sendt go back og blev linjen for skæv, blev hun stoppet verbalt og så kaldt tilbage, for der skal stadig være fokus på lige linjer, selvom hovedfokus for tiden er sidedirigering?
Det gode ved træningen idag var, at Daisy på intet tidspunkt tøvede ved go back-raketten løb bare?hun var meget motiveret idag og “ventede” ikke på stopfløjt, selvom det jo blev anvendt idag?
Daisy blev for det meste sendt go back på afstande af 75-100 meter-så stoppet med stopfløjt-så blev hun sendt til en af siderne, hvor hun skulle løbe på afstande af 50-75 meter. Og idag skulle jeg på intet tidspunkt tættere på for at få hende til at løsrive sig fra sin stopposition og løbe til en af siderne-hun forstår nu det samarbejde det er at hvis hun gør, som jeg siger og udfører kommandoerne, så løser vi “sammen” apportering af dummyerne??
En god og fokuseret træning i det skønneste solskinsvejr☀️??