Træning i skovbund med fokus på alle detaljer

Så blev der trænet med Daisy idag, hvor jeg ville prøve de ting af, som jeg havde lært i tirsdags hos Daisys opdrætter såsom: obs. toneleje ved kommandoer; ro på ved “handling”=intet hastværk; stadig fokus på de lige linjer; gå ind i problemet ift. at Daisy er lidt “svag” mht. get on=venstre og nogle gange ved go back ude i terrænet; brug vinden når der lægges dummyer og når der sendes; fokus på at få nogle endnu bedre afleveringer-ja-wauw?der var meget at holde styr på, og jeg kunne også mærke, at jeg blev hurtigere “træt i hovedet” af alt det, jeg skulle huske/fokusere på undervejs i træningen-god hjernegymnastik for hundeføreren??
Jeg valgte at træne i skovbund idag, da Daisy skal løbe lige linjer uanset om hun skal løbe/hoppe henover grene/træstammer/brombærkrat/stendige etc. Hun var faktisk ret skarp ift. at løbe/hoppe henover forhindringer idag?
Det sværeste idag var, at jeg som hundefører skulle “aflære”, at jeg nogle gange kommer til at lyde vred, når jeg “handler” Daisy-hold nu op, det var svært-det der er indlært er sgu’ svært at lægge fra sig igen?men det var tydeligt at se, at Daisy blev forvirret/uforstående, hvis mit toneleje bare var lidt for hårdt, når jeg f.eks. skulle sende hende længere bagud. Jeg må jo kun bruge det dybe toneleje, når hunden ikke hører efter/ikke gør hvad der bliver sagt-det handler ikke om at skælde ud men om at være “sort”=dybt toneleje?
Så godt at se at hun ved korrekt toneleje løb derhen, hvor jeg bad hende om?
Hun blev mest dirigeret til venstre ved “handling” idag, da hendes stærkeste side er til højre, og der skal fokuseres/bruges mest tid på det, som volder problemer?det hjalp helt klart, at jeg bl.a. fokuserede på det idag, men der skal fremover stadig være fokus på det?
Ift. at få endnu bedre afleveringer har Daisy en tendens til at hoppe op af mig ved aflevering=hun eksploderer-det er lige somom at hun bare er så glad for at komme tilbage til mig efter de udfordringer der nu har været ud til dummyen og derfor vil hun bare have kontakt, men hun får jo sin ros, så idag vendte jeg ryggen til hende, hvis hun hoppede op-efter at have gjort dette ved 2 afleveringer, hoppede hun ikke op og lagde blødt dummyen i hånden-nu er der kun en lille ting, der skal rettes: hun sætter sig altid lidt skrå somom hun vil være klar til næste “sending” ved at gøre sig klar til “heel”, men det “pæneste” er jo, at hun sidder lige foran, så det “kæmpede” vi lidt med, og det lykkedes nogen gange og andre gange ikke.
Når man tænker over vindretning, når dummyer lægges ud og når man sender hunden, så understøtter det i den grad en succes med at få hunden til at få færd på rette tidspunkt på linjen ud til dummy-jeg synes, det er svært at tilrettelægge, men det er også en detalje, der skal arbejdes på ift. hundetræningen-puha-der er godt nok mange detaljer at holde styr på?
Efter at have trænet længe i skovbund med fokus på mange detaljer, gik vi over på marken og trænede lange go back, hvor hun blev stoppet halvvejs på vej ud til dummy og derefter sendt videre bagud, da hun nogen gange ikke løber lige bagud-det gik for det meste godt og ellers var det med dybt toneleje:”wow-wow-nej-hør efter”-tilbage til positionen og med “normalt” toneleje:”go back”??
Daisy og jeg blev godt trætte efter den hårde træning og satte os ned og nød udsigten udover moserne med fyret i baggrunden????❣️❣️

Billedet indeholder sandsynligvis: træ, plante, græs, friluftsliv og natur