Go back på 175 meters afstand på blinde dummyer med fokus på sidedirigering

19/2-2020: Så var det igen tid til træning med Daisy dansemus idag???
Jeg havde planlagt nogle svære punkter/steder for, hvor dummyerne skulle være og tænkte hele tiden over vindretningen, inden jeg lagde dem ud “blindt”. De blev placeret bagved træstammer eller inde i “huler” lavet af højt græs og brombærkrat eller i kvas?????
Daisy blev så sendt go back ud på linjer af ca. 125-175 meters afstand bare lige lidt til venstre for dummy, da vinden kom fra højre-det virker så godt at inddrage vinden som et redskab til at nå målet: find dummyen?og hvor mange gange har Daisys opdrætter sagt, at jeg skulle bruge vinden, når jeg træner? Hundredvis af gange??men det tager tid at tage al den læring ind, og selvfølgelig har jeg før brugt vinden under træning, men når jeg fokuserer på andre detaljer, “glemmer” jeg til tider vindretningen, som kan være med til at løse opgaven??
Selvom jeg nu træner utrolig lange linjer med “handling” på vej ud til dummyen, skal den LIGE linje ikke glemmes, så indimellem blev Daisy kaldt tilbage pga. skæv linje og så tættere på og så korrekt line up og så go back?
Daisy løber hurtigt ud, selvom hun er kaldt tilbage, og hun mister ikke fart, uanset hvor mange gange hun er kaldt hjem eller hvor mange gange hun er “handlet” på vej til dummy, så hun forstår samarbejdet, og det er skønt??
På et tidspunkt bliver hun “handlet” ift. en dummy, og jeg forstår ikke, at hun ikke får færd af den, og hun bliver ved med at blive dirigeret hen til korrekt område på ca. 150 meters afstand. Men jeg giver ikke op, for det har opdrætter også pointeret: fortsæt med “opgaven” for at træne elementerne selvom det udfordrer hundens og hundeførerens vedholdenhed. Jeg måtte dog “give op”/lægge ny plan, da jeg pludselig finder ud af, at punktet er forkert?det er min skyld og ikke hundens, og så blev hun “handlet” hen til korrekt område og fik sin dummy?
Den gode var, at uanset “forkert” område, så kunne Daisy dirigeres til højre og venstre og længere bagud og længere frem på fløjten, og hun var i området flere gange og søgte præcist på søgesignal, så træningsmæssigt var det rigtig godt?
Iøvrigt er korrekt line up ift. Daisy blevet meget bedre, efter at jeg har haft meget fokus på mit heel work-dette giver en hurtigere afsending af hunden ud på linjen, da jeg så ikke skal bruge så meget tid på at rette Daisy ind på plads?
En fed træning idag i frisk vejr-ser frem til weekenden, hvor vi træner videre?

Billedet indeholder sandsynligvis: træ, himmel, græs, hund, sky, friluftsliv og natur