Træning ved DRK: markering/stopfløjt og korrekt aflevering

23/2-2020: Træning i DRK-regi idag, hvor vi først lavede små øvelser ift. at sikre korrekt aflevering/lige linje ved go back ude i terrænet/stopfløjt.
Daisy kunne godt trænge til at få en endnu bedre aflevering, så fik gode fif til det ift. at lave meget korte apporteringer så fokus kun er på afleveringen: sætte sig lige foran en-aflevere-gå hen på plads (heel).
At gå lige bagud og stopfløjt fungerer fint på de korte afstande.
Vi sluttede af med lange markeringer-først fik vi en enkeltmarkering og derefter skulle vi sende hunden go back til samme område men så skulle hunden stoppes på linjen med dummyen og sættes i søg-ja, Daisy kan markere og kan stoppe, men jeg kom til at sende hende get out = til højre i stedet for at sætte hende i søg med højre hånd nede, så Daisy fløj til højre??førerfejl og ikke hundens skyld så der skal tænkes hurtigt i træningsseancerne??
En hyggelig træning i godt vejr-regnen kom først da vi sluttede??
Foto øverst viser en sort pølse?=Daisy slapper altid af, når andre er “på”, da hun har en formidabel off-knap?
Foto nederst viser det skønne træningsområde, og markeringen blev smidt længst tilbage i billedet??