Lige linjer på op til 150 meters afstand på blinde dummyer og henover krat/bakker/vand

Sneen dalede ned imorges❄️men da Daisy og jeg gik på marken for at træne, holdt det op, og vejret var dejlig mildt at træne i???
Fokus var igen idag lange go back med “handling”=stopfløjt og sidedirigering og go back ude i terrænet??
Jeg lagde dummyer ud blindt for hunden rundt på marken-der hvor der ikke var et tydeligt punkt, satte jeg et flag?da det er vigtigt at understøtte læringen ved at sende hunden til korrekt sted?
Daisy blev sendt ud til dummyer, som lå ca. 125-150 meter ude-nogle gange blev linjen skæv og nogle gange gik det “efter bogen”=i lige linje. Nogle gange kaldte jeg hende tilbage ved skæv linje for at holde fokus på de lige linjer, og så korrekt line up og go back igen?
På vej ud til dummyerne skulle hun krydse “spor”, små bakker og krat, og det gik ret fint. Vi øvede en del go back ude i terrænet og get on (venstre), da det tidligere ikke har fungeret optimalt men idag gik det væsentlig bedre end ellers??
To gange blev hun sendt henover en mose med meterdybt vand??og hun kæmpede sig igennem det kolde vand, hvor hun halvt løb og halvt svømmede i lige linje og kom op fra mosen og løb videre i lige linje ca. 100 meter ude og BUM: dummy fundet og LIGE tilbage gennem vandet til den glade hundefører??
På et tidspunkt kom 3 løse hunde og ville lege, og Daisy løb bare videre på sin linje-“jeg er på arbejde, så jeg har ikke tid til alt det pjat”??Der skal meget til, førend Daisy bliver distraheret under træning??Jeg er glad for, at hun er så fokuseret?
Efter 1 1/2 times træning satte vi os på vores sædvanlige hyggested og nød udsigten udover marken med fyret i baggrunden og skøn fuglekvidder-en god træning i det skønne vejr?

Billedet indeholder sandsynligvis: græs, træ, hund, friluftsliv og natur