Lige linjer henover forhindringer: vand og stendiger

Træning i solskinsvejr idag med Daisy, som har fået sine ører tilbage??hun hørte sørme efter idag i modsætning til den prøve, jeg var på sidste weekend, men nogen gange sker der jo det, at distraktioner på prøver såsom fremmede omgivelser/terræner/mennesker/hunde kan påvirke hunden, så den mister ørerne?
Jeg lagde dummyer ud blindt for Daisy bagved det tidligere omtalte stendige-der var ingen vind idag, så det var ekstra udfordrende?Linede op med Daisy ca. 70 derfra og sendte go back?Daisy fløj op til stendiget: stopfløjt/get on(langs diget)/stopfløjt/go back/op på stendiget og snuppede dummy lige bagved diget: Daisy hørte hvad der blev sagt og kunne “i bidder handles” til dummy?Daisy fik så en go back et sted på marken på dummy også lagt blindt ud, og så vendte vi tilbage til stendiget, hvor hun blev sendt go back til en blind dummy bagved diget men et nyt sted-her fløj Daisy i lige linje henover højt græs så brombærkrat og så henover diget og BUM: dummy snuppet og tilbage til mig, som var yderst glad??
Derefter skulle Daisy have nogle dummyer, hvor vand skulle krydses?så hun fik laaange go back henover vand, og det gik fint i lige linje.
Trænede så go back forskellige steder på marken, hvor hun skulle handles til dummyerne, og ja, det er blevet noget teknisk/nørdet efterhånden at træne: go back/stop/get on/stop/get out/stop/go back, og hvis hunden ikke hører efter, må der dyb stemme til (sort) og der gås tættere på hunden for at øge presset: “hør efter hvad jeg siger!”, og så en ordre, og når opgaven er løst, så rigtig megen ros (hvid)??
Nu handles Daisy ikke til alle dummyer-ved skæv linje kaldes hun stadig tilbage efter verbalt stop ude på den skæve linje. Dette for stadig at have fokus på den lige linje. Og nogle gange fløj Daisy også ud til dummyer i lige linje uden problemer?
Nogle gange smed jeg lige en dummybold på spor, inden Daisy blev sendt go back til en blind dummy, da det giver ekstra lyst til at løse en opgave og så flyve ud til den “sjove” dummybold efter opgaven?
En god og fokuseret træning idag på blinde dummyer og hele tiden “nye steder”=aldrig go back til samme sted. Principperne i træningen er ingen memory-træning og ingen target-træning, da dette tvinger hunden til at høre efter, for den aner ikke, hvor dummyen er, men sammen med hundeføreren løses opgaven-det er baseret på teamwork???

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, græs, træ, himmel, hund, friluftsliv og natur