Træning i Sorø på åben/vinderklasseniveau

8/3-2020: Idag drog hundetossen til Sorø med Daisy for at træne på åben/vinderklasseniveau i fedt terræn sammen med 7 andre hunde??
Daisy var i hopla og klarede enkeltmarkeringer på 75-100 meters afstand, hvor stendige/brombærkrat/højt græs skulle forceres inden nedfaldssted. Ved markeringen kunne nedfaldsstedet ikke ses, og dummy lå bagved høje træer?
Fik også enkeltmarkering i skov, og her fløj hun lige ud og lige hjem henover små bakker/kvas/grenbundter/igennem træer etc.??
Blev så sendt på blind dummy 150-175 meter ude-igen henover bakke-igennem træer/krat-Daisy løb i fuldstændig lige linje?og søgte lidt for enden af linjen og BUM: orange dummy og lige tilbage?så bliver man glad?
Så kom vi til en meget svær markering (helt klart vinderniveau?): en dummy blev smidt højt op i luften og landede i en sø, MEN nedfaldsstedet kunne ikke ses, og på vej ud til stedet skulle der først svømmes ca. 60 meter-så op på land-forbi flere meter højt grenaffald og så ud i næste sø og der lå dummy-wauw. Daisy hoppede i søen men halvvejs søgte hun hen til lille ø og jeg havde svært ved at få hende “back”, men “kasteren” ude ved dummy lavede lyde, og så kom Daisy derud og tog dummy-blev forvirret og løb til højre og kom ikke tilbage til vandet igen, hvor jeg stod ovre på den anden bred-jeg fløjtede selvfølgelig hjemkald-efter et stykke tid kom hun svømmende gennem siv helt ude til højre og var så glad for at se mig?en noget svær opgave men så fik vi prøvet det.
Så skulle der laves en laaang dirigering
et nyt sted, og hun kunne sin lige linje men jeg kunne ikke presse hende opover en noget høj bakke, som dummyen lå bagved-hun var træt, så festen stoppede der?
Ellers en fin træning, hvor jeg kunne se, at alt det arbejde med lige linjer fungerer, men massive forhindringer som 2xvand og store bakketoppe er ret svært og skal derfor trænes-hunden skal jo hele tiden have nye udfordringer og presses videre i læringsprocessen?

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, friluftsliv, natur og vand