Træning på Fyn ved Daisys opdrætter

10/3-2020: Fridagen idag blev brugt på hundetræning på Fyn hos Daisys opdrætter i fedt terræn med masser af store bakker og store forhindringer i form af grenbunker/flis, dvs. der blev arbejdet med terrænskifte efter go back, og det var jo det, jeg ønskede, da der skal mere fokus på dette for at tvinge Daisy til at forcere flere slags terræn og skal presses til at løbe op af store bakker, når hun er sendt i lige linje.
Det var hård træning, og der skal fremover meget mere fokus på stopfløjt, da det idag var nogen “rustent”?Der skal også fokus på ro ved aflevering, for Daisy er i sandhed en dansemus?men det er jo mig, der skal korrigere det: sit/dead/heel!!!
Det vigtige inden man sender hunden: hvad er din plan? Hvor er din fareway? Og måske skal farewayen/vinduet hvor hunden SKAL løbe indenfor, være meget lille for at øge presset på hunden? Sejt at se NH fra Beechbrook vise dette ift. egen hund??
Daisy lavede ind imellem nogle gode lige linjer og nogle supergode markeringer, men ind imellem gik hun i “hunting-mode” ved markering med et utroligt bredt søg-det skal stoppes/kontrolleres af mig ved, at når hun begynder på det, skal det stoppes mds. og så må hun handles til dummy eller kaldes hjem og starte forfra-en markering betyder: lige ud til dummy og lige tilbage.
På et tidspunkt skulle Daisy sendes go back gennem buske og så op af en meget stejl bakke med afsavede træer/buske-det var ret hårdt og krævede en del hjemkald/tættere på/korrekt line up, førend hun blev presset opover bakken, men det lykkedes, og det er det, der skal trænes fremover: forhindringer skal forceres på linjen ud til dummy-løb i lige linje uanset hvad der sker på vejen ud til dummy som f.eks. bakker/vand/små træer/buske etc. “Hør efter og løb”?
Puha-mit hoved var ved at sprænge på vejen hjem fra den træning, da der bare er mange detaljer, der skal arbejdes i dybden med-ja-Daisy og jeg bliver ikke “arbejdsløse” foreløbig??Men sådan er det, når man TRÆNER og ikke bare laver afprøvning, så ser den garvede træner alle detaljer-OMG-god arbejdslyst til “teamet”??
På fotoet ses øverst det skønne område, vi trænede i-så nogle fotos af Beechbrook Daisy Duck og til sidst tre fotos af NH og Nutti på “arbejde”??

Billedet indeholder sandsynligvis: træ, hund, friluftsliv og natur