Go back henover forhindringer såsom bakker og væltede træstammer

14/3-2020: Solskinsvejr og ingen vind-skønt vejr at træne i☀️☀️☀️☀️
Fokus med Daisy idag var stopfløjt og korrekt aflevering??
Der blev trænet i skovbund til en start, som betød forcering af kvasbunker/brombærkrat/væltede træstammer/grenbunker-nogle gange flyver dansemusen henover forhindringen/terrænskiftet og nogle gange trækker hun til siden, når hun når “forhindringen”-når dette sker, siger jeg “go back”, og hvis hun ikke hopper over, kaldes hun tilbage-tættere på-korrekt line up-go back-så lykkedes det, for der er pres på, og hunden skal forstå, at go back betyder “løb uanset hvilke forhindringer du møder indtil dummy er på linjen eller indtil næste ordre”??
Stopfløjtet virkede bare godt idag sammen med sidedirigering?men ved afvigelse fra linjen og derfor “verbalt” stop “hørte” Daisy ikke efter??”jeg ved hvor dummy er, så jeg klarer selv sagerne og løber”??det går bare ikke, så jeg måtte løbe ud til hende med hånden hævet og råbe stop?det vigtigste er ikke at hente en dummy-det vigtigste er vejen til og fra dummy=måden/metoden, og det bedste er lige ud og lige hjem og ellers så skal der trænes/fokuseres på de lige linjer??
Vi trænede også en del go back op ad stejle bakker-det er noget tid siden, vi har trænet på netop de bakker i området for at undgå memory, og på bakkerne fløj hun afsted-kun en gang “fjumrede” hun ved foden af bakken, og så hjemkald-tættere på-korrekt line up-go back?-løb lige ud og op af bakken men lidt skråt for dummy på toppen-stopfløjt på toppen af bakken-get out-dummy fundet og lige tilbage?
Så gik vi fra skoven over til marken og trænede go back over spor og vand og ind imellem hegn, og Daisy var ret skrap til dette. En gang skulle vi ret tæt på dummyen for at få den lige linje, men sådan er det nogen gange, og det er bare om at være ihærdig og holde fokus og IKKE gribe til “handling”, som man/jeg kan være tilbøjelig til i en hurtig vending, men det er noget rod?
Så stopfløjtet fungerede fint idag men det verbale stop skal tilrettes-afleveringen var også fin idag: sit-dead-heel, men jeg skal prøve at øve aflevering, hvor der står en ved siden af, da det presser hende-har set dette til prøver og træning “tæt” på andre: her drejer hun hovedet og sætter sig skævt foran mig for ligesom at holde øje med, hvad der sker omkring hende=distraktion?
Men ellers en fed træning med masser af udfordringer for Daisy med en del forhindringer på vej ud til dummy, og til slut hoppede hun i mosen og kølede af???❣️☀️?