Stopfløjt og verbalt stop og korrekt aflevering

Ingen transporttid hjem fra arbejde da alt arbejde foregår hjemme, så det er bare over på marken og få luft og trænet mds. efter “fyraften” med dansemusen?
Et dejligt mildt vejr at træne i, og Daisy var i hopla-lidt for meget i hopla for det “verbale” stop, når hun bøjede af fra linjen på de laaange go back, virkede ikke rigtig eller rettere: jeg var i tvivl om, om hun havde nogen hørelse??Nu er det jo mig, der bestemmer, så efter 2 gange ved skæv linje, hvor jeg løb ud mod hende og råbte “stop”, så fik hun ørerne tilbage??jeg fik så lige lidt ekstra motion?
Ellers var hendes “stop” ved stopfløjt rigtig godt idag, da hun stoppede prompte, og hun “ventede” på næste ordre-opdrætter har jo sagt, at efter stopfløjt: så ro på, så en arm ud, så ro på og så en ordre, og først der må hunden løbe til en af siderne eller bagud-ikke noget hastværk men kontrol over hunden, som skal høre efter, hvad man siger, for så fungerer samarbejdet bedst?det er teamwork, og det handler ikke om at komme hurtigst ud til dummy med et karateslag?det handler om at komme ud til dummy på en “struktureret” måde og helst lige ud og lige hjem og ellers en “strukturet” handling uden det virker kaotisk?
Trænede også noget basalt idag nemlig korrekt aflevering dvs. Daisy skal ikke hoppe op ved aflevering-sidste gang gik det godt efter en del irettesættelse, og idag har frækkerten forstået budskabet: sit lige foran mig-dead(levere blødt i hånd)-heel(venstre om=hurtigst)?Gjorde det så fint hver gang idag?Hoppen og dansen hører sig til, når man er “fri” men ikke under træning?
En fin træning idag med fokus på verbale stop ude i terrænet og korrekt aflevering-kontrol skal der til, og der arbejdes i dybden med elementerne, og det giver pote???

Billedet indeholder sandsynligvis: hund, træ, friluftsliv og natur